Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές & Παράδοση

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις εταιρείες ACS, Γενική Ταχυδρομική & Speedex. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες μέρες ενώ τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη ημέρα. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι 3,5€ για αποστολές κάτω των 100€ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις οφειλόμενες σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, αιφνίδιες κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected] για να μάθετε σχετικά με τους τρόπους αποστολής και τις χρεώσεις.

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα στο χρόνο που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως ότου αυτή παραληφθεί από εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Πολιτική Επιστροφών

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει δωρεάν*( μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος) το προϊόν  που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να το αλλάξει με κάποιο άλλο που θα επιλέξει, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Σε κάθε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος με σκοπό την αλλαγή του με κάποιο άλλο το κόστος επιστροφής  επιβαρύνει εμάς και γίνεται μόνο μέσω του συνεργαζόμενου φορέα με χρέωση παραλήπτη. Η Εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να αναλάβει τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων μόνο για μια φορά. Προτού προχωρήσετε με την επιστροφή σας θα πρέπει να αποστείλετε ένα αίτημα, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση www.babycharm.gr/returns

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια επιστροφή,  είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη αρχική του κατάσταση μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).

Ο χρόνος επεξεργασίας του αιτήματος επιστροφής μπορεί να φθάνει μέχρι και τις 3 εργάσιμες ημέρες.

Καμία επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή, εάν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία και εάν ο πελάτης δεν λάβει μήνυμα επιβεβαίωσης από το τμήμα επιστροφών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα προβεί  σε επιστροφή χρημάτων, εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί να αλλάξει το προϊόν που αγόρασε με κάποιο άλλο.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία ενημερώθηκε το κατάστημά μας για το αίτημα επιστροφής στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Εάν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί  με πιστωτική κάρτα, το ποσό θα επιστραφεί στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Το ποσό που επιστρέφετε είναι το κόστος του προϊόντος και όχι το συνολικό κόστος της παραγγελίας, η οποία ενδέχεται να περιέχει και έξοδα αποστολής και έξοδα αντικαταβολής.

Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την προστασία του Καταναλωτή όπως αυτός σήμερα ισχύει.

*Δεν ισχύει για περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων.